0174 - 63 13 73

 

info@brouwerbustin.nl

 

Route

Wonen Wateringen is een woningcorporatie met bijna 2000 woningen in Wateringen en Kwintsheul. Als grootste verhuurder in deze twee kernen van de gemeente Westland streeft Wonen Wateringen ernaar zeer klantgericht te werken. Gedegen onderhoud van de woningen is hierbij heel belangrijk.
Spoedproblemen zijn echter nooit te vermijden. Voor Wonen Wateringen is het dan ook van belang om een goede partner te hebben die snel helpt bij het oplossen van problemen.
BrouwerBustin is voor Wonen Wateringen zo’n betrouwbare partner. De heren Gé Wijnands en Paul Maagdenberg van de corporatie zijn zeer tevreden over het contact met het bedrijf. Gé Wijnands:

“Wij doen al ruim tien jaar zaken met BrouwerBustin. Als we een spoedprobleem hebben, staan ze altijd snel klaar om ons te helpen het probleem op te lossen. Indien gewenst geven ze een objectief advies en leveren altijd goed en degelijk installatiewerk af.”

Paul Maagdenberg heeft als opzichter het meeste contact met de heren Toon Brouwer en Eelco Bustin,
met name voor wat betreft het loodgieterwerk:

“Hebben we een probleem met bijvoorbeeld de riolering in een van de woningen, dan is één telefoontje naar Toon Brouwer voldoende. Ik kan er echt van uitgaan dat er zo snel mogelijk naar een oplossing wordt gezocht. We kunnen altijd op de mensen van BrouwerBustin rekenen. Zelfs als er ’s nachts storingen zijn, komt er iemand om het probleem op te lossen. We zijn zeer tevreden over BrouwerBustin, ze staan altijd voor ons klaar.”


Gé Wijnands en Paul Maagdenberg

 
Bij de bedrijven van de Dutch Flower Group zijn iedere dag over de gehele wereld 1500 mensen aan het werk. Wereldwijd is dit bedrijf de grootste bloemen- en plantenleverancier aan supermarkten, bouwmarkten, ketens en groothandel.

Naast de vestiging in Aalsmeer zit de Dutch Flower Group ook in Honselersdijk in het Trade Parc Westland. Hier is Jean Paul Herrie hoofd van de technische dienst. Hij doet graag zaken met BrouwerBustin:

“Een tijdje geleden waren we op zoek naar een goede loodgieter en kwamen in contact met BrouwerBustin. Sinds 2005 is er een fijne samenwerking met dit bedrijf ontstaan. Bij verbouwingen en onderhoud van het sanitair voeren zij voor ons de werkzaamheden uit. Ook hebben ze hier in de loods een watervoorzieningsysteem aangelegd, waarbij de verse bloemen waarmee we werken water krijgen wanneer nodig.”

Naast het loodgieterwerk voert BrouwerBustin inmiddels ook diverse werkzaamheden uit voor wat betreft het dakonderhoud. Jean Paul Herrie heeft regelmatig contact met het bedrijf en is uitermate tevreden:

“Zowel in Aalsmeer als in Honselersdijk kun je de jongens van BrouwerBustin tegenkomen. Het is een flexibel bedrijf: wanneer het nodig is, staan ze voor ons klaar en dat is erg belangrijk. Hier op het terrein gaan de werkzaamheden de hele week door en het is een groot voordeel dat de mannen van BrouwerBustin altijd snel ter plaatse zijn.”


Jean Paul Herrie

Laatste nieuws

  • Weer strak gemaakt door ons eefje Lees meer

  • Trots op de mannen, #weer een puik stukje werk Lees meer

  • En weer een nieuwbouw woning van matone in rott... Lees meer