0174 - 63 13 73

 

info@brouwerbustin.nl

 

Route

Nieuwe projecten

Opdrachten worden bij  BrouwerBustin niet zomaar aangenomen. Wij luisteren naar onze klanten en analyseren de vraag. Opdrachtgevers krijgen de tijd en aandacht die zij verdienen. Zo kan BrouwerBustin maatwerk leveren en worden individuele wensen, groot of klein, vervuld.

Projectuitvoering

Uw vraag staat voor ons centraal. In een inventariserend gesprek nemen wij uw project eerst zorgvuldig op. Dan wordt de gewenste uitvoering inclusief planning intern besproken met de verschillende afdelingen. Tot slot stellen onze calculators met de grootst mogelijke zorg een passende offerte op en leggen wij u een geheel vrijblijvende prijsopgave voor. Na opdracht van eventuele werkzaamheden gaan onze VCA-gediplomeerde medewerkers aan de slag om het project volgens overeengekomen afspraken en conform de laatst geldende (NEN) richtlijnen uit te voeren. Altijd in nauw en regelmatig overleg met de opdrachtgever.

Korte lijnen

Persoonlijk contact vindt BrouwerBustin van groot belang. Daarom krijgt iedere opdrachtgever een eigen aanspreekpunt toegewezen. Eén contactpersoon binnen ons bedrijf, die het gehele traject en de voortgang van werkzaamheden van begin tot eind zal begeleiden. Zo blijven de lijnen kort en wordt het werk snel en efficiënt uitgevoerd.

BrouwerBustin: 3 specialisaties onder 1 dak

Afhankelijk van uw vraag schakelen wij onze specialisten in. Eén of meer, of een combinatie, want wij bieden een compleet pakket. Of het nu gaat om dakbedekkingswerkzaamheden, loodgietersarbeid of elektrotechnisch werk, wij hebben alle specialisaties in huis.

BrouwerBustin biedt totaaloplossingen.

Bent u geinteresseerd in onze bedrijfsdiensten?
Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Laatste nieuws

  • Weer strak gemaakt door ons eefje Lees meer

  • Trots op de mannen, #weer een puik stukje werk Lees meer

  • En weer een nieuwbouw woning van matone in rott... Lees meer